Çılgıntalebeler.com (Paylaşımın Ses Adresi)

Orjinal Görünüm: İstekler :)
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Merhaba Ashan..
Öncelikle bizleri kırmayıp, mümkün olduğunca isteklere cevap verdiğin için tekrar teşekkür ederim. Yine elimde birkaç film ismi var, müsait olduğunda ve mümkünse VCD formatında yüklersen çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

1- Zindan Adası / Shutter Island
2- Avatar
3- Ip Man
4- Son Samuray / The Last Samurai
5- Yapay Zeka / A.I. Artificial Intelligence

ß@Dß®¥ Yazılan:
Merhaba Ashan..
Öncelikle bizleri kırmayıp, mümkün olduğunca isteklere cevap verdiğin için tekrar teşekkür ederim. Yine elimde birkaç film ismi var, müsait olduğunda ve mümkünse VCD formatında yüklersen çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

1- Zindan Adası / Shutter Island-----çıkınca olur inşallah
2- Avatar----vcd var
3- Ip Man----çıkınca olur inşallah
4- Son Samuray / The Last Samurai------vcd var
5- Yapay Zeka / A.I. Artificial Intelligence-----vcd var

Ashan, cevap için sağol ama arattığım halde ben bu filmlerin hiçbirini bulamadım Sad Linkleri yazar mısın bana lütfen..

ß@Dß®¥ Yazılan:
Ashan, cevap için sağol ama arattığım halde ben bu filmlerin hiçbirini bulamadım Sad Linkleri yazar mısın bana lütfen..

Benim çöplükte var daha siteye yüklemedim,upload edince haberin olur zaten.....

Çöplük neresi Ashan? coplukcu.com mu?

ß@Dß®¥ Yazılan:
Çöplük neresi Ashan? coplukcu.com mu?

Benim cd deposu........

Tamam Ashan, merakla bekliyorum yükleyeceğin zamanı Smile
Ashan kardeş Şu filmin Tr dublajlısını bulursan müteşekkir olurum. Filmin adı : "Westworld" 1973 yapımı bir western-Bilim kurgu.
Ashan, Avatar'ı VCD olarak yükleyince benim burdaki listem bitiyo sanırım, şimdiden teşekkür ederim..
Ashan kardeş şu filmi tr dublaj olarak bulursan kesinlikle tarihe geçeceksin. Çünkü hiçbir yerde yok. Bi ara bizim yerel kanalda oynadı. Filmin adı: "The Secret of Nikola Tesla 1980"
Sayfalar: 1 2
Referans URL